Kalaycı Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Saatler: 08.30-16.00
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilzce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kalayciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KALAYCI MAH. KALAYCI KÜME EVLERİ NO 3 TEKMAN / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - ERZURUM-TEKMAN İlçesine bağlı yaklaşık 70 hanelik bir köydür. Köy sakinleri geçimlerini hayvancılıkla sağlamaktadırlar.

Adres - KALAYCI MAH. KALAYCI KÜME EVLERİ NO 3 TEKMAN / ERZURUM

Ulaşım Köy ve İlçede bulunan servislerle sağlanmaktadır. Öğretmenler ilçe merkezine günlük olarak geliş gidiş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 22KM; İl merkezine ise 72 km